Första Advent


Ja idag är de första advent.. Vi fick fin besök från stan idag Fredrik kom ut och hälsa på.. De va skoj :D typ den ända som kommit ut så där sen ja flytta hit..
Vi va och handla på willys idag och jag måste säga att ja verkligen hatar att handla.. de finns inge mat?! vi köper alltid samma saker ingen variation o ja är fruktansvärt trött på att laga mat... och dessutom glömde vi GLÖGG så ja sitter och surar lite...

Hm i fredags åkte Terje skridskor med sitt  jobb de va rätt kul att kolla... sen vart de festa lite och safiren som sög getballe.... ja va nykter tack och lov vore synd att slösa en fylla på den där skiten :-D
jaha nehe nudå? borde kanske börja elda... men tänkte att någon skulle hämta in lite ved...
Ännu en månad som jag itne får många korvören kvar.... råkade köpa ett par vinterkängor så ja slipper frysa när ja jobbar... livet är surt...
måste lägga undan pengar till sälen vecka 3... vet inte om ja ser riktigt fram emot de... mest nervös faktiskt ja kommer inte kunna åka skidor o då får ja sitta själv.... funderar skarpt på att ta med datorn... men ja vet inte..


Snart är de helg

Och då får jag soooooova!!! Törn rosa skulle man vara!!!  Idag var de aldeless undebart att komma hem! Älskling höll på med maten och hade förberett veden! UNDERBART mera sånt!!
kanske blir någon form utav utgång i morgon... men de ser ganska mörkt ut... ganska trött på en fredag ju!! ska iaf in och kolla på Terje som kör Ishockey med sina jobbarkompisar ska bli spännande!

OOOOH ja blir så arg nu är det tre fall utav någon jävla idiotjävel som finner de intressant att skära sönder hästar i finspångstrakten!!!!! VA FAN är deras problem!!!! skär er själva i arslet o se va som händer idioter!!!!! 
Nu tappa ja suget....

Nyckelpiga!

Jaaa de är faktiskt sant de är en liten nyckelpiga inne i vårat kök de är nog ganska otroligt att se en nyckelpiga precis 1 månad innan julafton!!

Jag håller på att baka mannaskorpo vart sugen på att göra någe... ja va jätte sugen på någonting men nu när dom står i ugnen är ja inte alls sugen längre.
Hmm snö snö snö massa snö har de kommit.. de är lite kul o lite besvärligt... kul för de är fint men besvärligt för ja har inga vinterkläder alls... de är inte bra måste köpa skor de första jag gör på onsdag när jag fått lön!

Har för övrigt fixat en första julklapp till min kära sambo... vet inte om jag törs skriva den här... eller jo de törs ja för han läser inte min blogg Jag vann ett par Harley Davidsson kalsonger på tradera idag så klockren hahaha fjantigt men kul!!
:-D
Har en känsla av att de blir en jobbig vecka mycke jobb då alla är sjuka och lediga... men de är ganska många barn som är sjuka oxå...

hm nu tog ja hand om mina skorpor smakar iaf bra nu ska dom bara torka! :P

Söndag!

Jiihaa idag fick ja sova lite längre än ja brukar vaknade kvart i tio! de va skönt.. idag är jag själv hemma igen idag va de skoterkort på terjes schema... än så länge har inga döingar kommit upp på väggen han stälde in dom i ett annat rum!! och jag verkligen hoppas att dom förblir där inne!!! da upp dom till verkstan där kan han ha vad han vill!!
jaha idag ska ja städa lite och sen måste jag åka och handla mat de har jag verkligen ingen lust med.... varför sa ja de igår... :S dumma mig att ja inte kunde vara tyst... men de är faktiskt tvär tomt i kylskåpet så ja tänkte att ja ska städa ur där först men då måste jag elda på en gång nu... mycke projekt för litet arbete... lika bra att ja börjar!!


JAA SANNA

Vi skulle bo ihopp fyfan va bra de skulle vara :-D asg!!!

"Tjurpuppa"

Jaa så vart ja kallad utav min kära sambo idag!!! VArför undras de säkert joo ja va på strålande humör. Har vart hemma hos mamma o pappa idag och sen åkte vi till farmor och farfar och hälsa på och sen fikade ja och prata men sanna! Hon var jätte fin i håret vill oxå ha långt hår.
Sen kom jag hem och vi åt lite pizza... allt va bra tills han kommer insläpandes med några jävla buffelhorn och något jävla skellett med helvetes horn på!!!!! räcker de inte med dom döingarna han har hänger på väggen??? ska hela huset prydas med djur?? och Vi bor faktiskt tillsammans ja betalar oxå hyra då borde ja väl oxå få bestämma... men tydligen ingick inte den väggen i min hyra!!!! men lätt att ja skulle betala någon hundring extra för att slippa ha ännu mera döa djur i huset!!! Har redan 6 st!!! ta hit lite levade djur istället!!!

Sätter han upp dom ska ja måla om köket grisrosa med snorgröna prickar!!!  aa ja kanske är tjurpuppa va vet ja men då är ja väl de dåååå!!!




Ibland blir man trött!!

Man är så korkad när man är liten och önskar att man blir vuxen och får bestämma... Hur kan man vara så dum och tro att allt blir bra när man får bestämma själv!!!

Jag blir så trött på allt.... o lite till.... vet inte vad ja har för surperiod.... blir trött på alla krav... varför börja ja med allt? varför delade man inte upp sysslor? nee man jobbar åker hem och så börjar alla syslor plocka undan diska efter frullen... kollar efter mat, lagar mat, äter, diskar tvättar eldar sätter sig vid datorn kollar på tv sover... är de någe jäkla kul att se fram emot att bli vuxen SVAR : NEeeeeehh och nu sitter man här i skiten och är vuxen! ibland vill ja bara åka hem till mamma och känna mig liten!!! men de är bara de att de är väl säkerligen 5 mil till mamma och de vill man inte åka i den här halkan men idag är en sån dag som ja vill åka hem och krama på min mamma snart 2 veckor sen jag såg henne.... all fokus på att jobba nu o få pengar,.. tar på mig alla timmar jag kan få 75% + lite till.... men ibland undrar ja om pengar är allt när man känner sig så här utsliten och gammal....
Mycke gnäll idag... skriver oftast när ja har lite gnäll... när man behöver få saker och ting ur sig...
~~~~~~~~ På lördag ska ja åka till min mamma och kramas! ~~~~~~~


Tisdag

Dagarna går fort... vaknade halv åtta idag och insåg att Terje försovit sig :-O bra märkligt att på helgerna vaknar han vid sex fast han får sova men nu hade han nog kunna sova hur länge som helst.. ja böra inte jobba fören klockan elva o de va skönt sov till kvart över nio jätte skönt att få sova lite längre. bråkade lite med skrivaren och elda innan jag åkte till jobbet. De är många barn som är sjuka så man märker stor skillnad på jobbet. lite personalbrist men de funkar...

Annars känns vardagen ganska trist.. jag har kommit på att jag tröttnar FORT... Fast ja är jätte glad över att jobba då går dagarna fort och ingen dag är den andra lik när man är med barn hela dagarna! :P
Jag längtar tills jag får lön! hoppas på att de blir lite mer än vanligt... men måste lägga undan till vi ska till stöten... måste både ha till liftkort och så måste ja köpa kläder... har inga vinterkläder alls... inte alls de ja skulle vilja lägga pengarna på men men.. :P man får inte alltid som man vill (väldigt sällan faktiskt)
Skulle vilja köpa nya kläder! har inget att ta på mig.. bara massa kläder som hänger i garderoben...
 sånt är livet.. nu kom min kära älskling in! <3

Psykbryt

Ja jag vet inte vad som händer med mig... allt har ju vart bra och kännts bra men så bara brast någe igår kväll jaa bara börja gråta och ja visste inte alls varför de bara kom... vet inte om de va vinet ja drack (jaa ja vet de va söndag) men de vart så himla konstigt Terje fråga varför jag var ledsen men ja visste inte alls... och de gör jag inte nu heller.... jaa brukar iof  ha sånna stunder då ja gråter fast ja inte vet varför men de här kom så plötsligt när vi låg o myste... så jäkla sjukt har gått och funderat hela dagen på varför de vart sådär.. kanske att ja är stressad fast ja inte vet om de... eller ja ja vet inte varför om de är några konstiga hormoner som spelar ett spratt helkonstigt var de iaf :-( o nu har ja ont i magen... orolig...
Jag är knäpp... någe fel som är trasigt... känner mig ganska trött i kroppen men men de går väl över.. kan man ju hoppas... sluta grubbla o gå vidare... snart är de lön!

Mitt personlighets test

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

Vetti sjutton om ja tycket de stämmer in!

http://se.41q.com/


Fel plats fel tid!

Kan börja med att säga att dagen har vart kanon fram till klockan tre!
Har vart i stan och fikat med Sanna mycket trevligt och mycket skratt! vi va först på sultans och sen tog vi en raggar runda och kolla på hennes mammas nybyggda fina hus och sen åkte vi hem och prata med hennes dunder söta kissebebis!
När jag sedan var på väg hem så kom ja till en raksträcka där jag såg en bil i dikeskanten ja trodde givetvis att den var tom men så var inte fallet för när ja kom närmre börja den tuta hysteriskt hjälp tänkte ja ja vill inte vara först på olycksplatsen men så va de iaf när ja kom fram och öppnade bildörren säger damen att hennes man fått en hjärtattack och dött och att hon inte kom ut för de var barnsäkra dörrar bak och på hennes sida var de massa sten så dörren gick inte att öppna. Hon sa att hennes svärson var på väg och tack och lov kom han fort. damen klättrade ut och fråga svärsonen 2 gånger om han ringt ambulans så hon var nog skapligt chockad... ja kände bara att mina ben var som gelé usch men ja kunde åka innan ambulansen anlänt... usch va hemskt!! men tur att de va just på raksträckan han åkte ner i diket så att de inte vart värre...
usch va ja tänkte på Jocke... och de värsta va att när ja åkte in till stan så kom de en låt som påminner massor om Jocke ~Akon ft Michael Jackson-Wanna Be Startin something~ så när jag väntade på sanna så tog jag upp tidningsutklippen från Jockes olycka o läste... helt hemskt mycke död idag...

Döden är märklig.... livet är märkligt... segt surt och orättvist så är de fan!


super tråååkigt...

Jaa nu sitter ja här framför datorn IGEN.... och jag bara hatar måndagar de finns inget att göra eller se på tv,,,, man vill bara dö! ja vet va ja ska göra ja skaöppna min sista cider!!! busigt va! då kanske livet blir skoj (eller kanske inte! oh nee de va inge kul att öppna den... till o med de va tråkigt min nagel gick sönder... måndagar är fan inge skoj!

Jaha andra planer denna veckan då! Joo ja ska slita mig ifrån landet och ta mig till Katrineholm på torsdag! då ska ja inte ha på mig dagis jackan och leriga dojjor då ska ja göra mig lite snygg känns som de va en evighet sen hemma bor ja i mjukisbyxor och på jobbet skitiga byxor och leriga skor... så är de att umgås med barn :-)
Har jobb hela November ut jätte skönt!!!! och skoj!! jaha o nu vet ja inte vad ja ska skriva mer.... Gjorde potatisgratäng med kassler bitar i... men vet inte om ja va så förtjust i de... de är bra nu ja har en period då ja inte är så hungrig... men de håller väl inte i sig speciellt länge.. o inte är de väl så bra heller... fast ja äter regelbundet bara att ja inte äter såååå mycke.. jaaaahaappp........ nu ska ja kolla mitt bank konto :-| Depppo deppoo!

Sov morgon!

Jo pyttsan... men de var iaf min plan... men vakna halv åtta och låg och vände och vred på mig sen kom Lady (en hund) och hälsade på eller rättare sagt va på matjakt ;)
Börjar inte jobba förren halv 12 idag så... men ja ligger iaf kvar i sängen och hostar en massa, hade massa problem med att somna igår för ja hosta hela tiden.. stackars Terje ... eller ne förresten för ja tror ha somna på några minuter... han har vart astrött den här helgen i fredags missa han slutet på idol för att han sov och i lördags skulle vi titta på Tomten är far till alla barnen och ¨då somna han efter 20 minuter... antingen har ja väl smittat honom så han håller på att bli sjuk eller så har han brist på någe...
Jag va hos pappa med bilen igår så han fick kolla över bromsarna.. o de vart bättre tror ja fast bilen va dum när ja skulle dit för den vill inte starta då... men så kom Terje och ryckte i några sladdar sen gick den.... usch måste nog klä på mig och provstarta den... annars måste ja ringa Maria på jobbet o säga att ja är fast i skogen...  blåser storm idag...
nehe mycke roligare än så här blire inte...

Förkyld!

Japp klart som sjutton att ja åkte på förkylning ganska gicet när man börjar jobba på dagis! de är för övrigt jäkligt skoj även fast man kan bli galen på barn som inte alls vill lyssna på mig... men men man får komma ihåg att de är barn... Dock skulle jag inte vilja ha mina barn på dagis... väldigt hög ljudnivå och man missar fruktansvärt mycket av barndommen... finns barn som kommer kvart över sju och åker hem kvart över fem på eftermiddan... de är alltså vi dagisfröknar som uppfostrar dessa barn... ganska sorgligt hur dagen samhälle ser ut... är ganska säker på att den dagen vi får barn kommer ja inte att ha någon val förutom dagis... skrämmande... JAG vill uppfostra mina barn och ge dom den uppväxten som jag har fått i hemma miljö men andra barn och syskonen utan dagis med massa skrik och stoj.  Nog om det...
Nu har ja nästan spenderat alla mina pengar jag har på räkningar, mat och bensin jag har inte unnat mig så mycke som en smula... :( ganska tråkigt... hoppas på att få ut lite mera nu när jag jobbar! Vill verkligen spara pengar till stöten resan i januari... Hur de nu ska sluta 13 brutna ben och hjärnskador... :-)
Idag slutade ja redan vid 11 de va jäkligt skönt åkte in till K-holm och fick för mig att tvätta bilen i den där man gör själv  60 spänn kosta de men de kändes som min bil va värd dom pengarna den vart jätte ren och fin... tills ja satte mig i den och körde :S skitigt är de..
och nu sitter ja o snuttar på min cider en nu sort hitta ja med lila burk med blommor på gissa att ja köpte den på grund av burken hihiih
Nehe nu kan aklt idol få¨börja!

jasså

Jaaha då va de åter igen måndag! ska snart åka och slå lite barn :P hoppas på att dom är snälla o glada idag... jobbar till fyra idag de är skönt slipper man bli så trött i huvet...
Kan ju meddela att ja tror ja håller på åka min säkert tionde halsfluss.. kunde inte i sova inatt för ja hade så ont... så har vaknat o somnat om vart annat... de är inte skoj!

Igår åkte ja och hälsa på mamma o pappa de va trevligt men fan så långt de är att åka nu när dom har flyttat :S våga inte ställa trippmätaren på bilen vill nog inte veta hur långt de är :S

Idag har ja inte gjort mycke.. va nere o tömde båten.. de va en del vatten... trodde de skulle vara is men som tur va de inte de..

Har för övrigt färgat håret :P asmörkt vart de köpte brun men de är väldigt mörkt men ja vart nöjd!  Haha igår tvinga ja min kära sambo att laga mat OCH diska så han tyckte verkligen synd om sig själv igår... inte en tanke på att de är de jag får göra VARJE dag! han försökte komma på många bra förklarningar på varför han skulle slippa men de gick inte hem... Jag är hans flickvän inte hembiträde ;) och nu har ja oxå jobbat så nu kan han inte skylla på att jag går hemma hela dagarna! då skylde han på att han va ju i verkstan och fixa men de är ju knappast ja som har tvingat honom att vara där : D hihih de va skoj att ha svar på tal när han försökte! min lilla älskling!

Dålig på att skriva

Mm så är de har inte skrivit på en hel vecka vårat internet har inte velat funka men nu gör de de igen :P jaha har jobbat heeeela veckan :P kan ju erkänna att jag har fått en annan syn på små söta barn nu :-S så Terje du kan vara lugn ska inte tjata om att vi ska ha barn... vi väntar som du vill HAHA!!! (alltså vi har bara prata om barn inte mer än så hahha så ingen stackare missuppfattar!)

ja har just städat här hemma har inte blivit gjort på 2 veckor tror ja jisses va de såg ut inte alls kul att ha de så men ingen kul att städa en massa på jobbet sen komma hem och städa... men nu är de gjort.
Vi ska åka till Norrköping lite senare och köpa lister och täta fönster de blåser ju korsdrag om fönsterna inte skönt när man är sån frysskit som ja :P så de så sen ska vi mysa med bio och jag tänker proppsa på en pizza idag för de var inte igår och inte i förrgår! :-D så nu måste vi allt vara värda de! Jaha nehe nu ska ja gå upp och kolla va han pysslar med i verkstan med Hojjen!

RSS 2.0